Tuottajat

Rakkaan speksimme taustatiimissä hääräävät supertimanttiset tuottajat. Tuotantotiimissä pääset kurkistamaan punaisten verhojen taakse sekä tarkastelemaan tätä suurta ja sitäkin upeampaa projektia aivan uudesta näkökulmasta.

Tuottajan tehtäviin kuuluvat muun muassa markkinointi ja somehypetys, tiedottaminen, erilaisten speksikkäiden tapahtumien järjestäminen, lipunmyynti ja yleinen hääräily speksiperheessämme. Tuottajat hoitavat myös koko speksikaartin rekrytoinnin, ja vastaavat siinä sivussa speksin taloudesta ja lukuisista Excel-taulukoista.

Jos et koe olevasi omimmillasi lavalla, mutta olet silti kiinnostunut olemaan osa speksikokemusta, niin tuottajana pääset mukaan joutumatta valokeilaan. Tuotannossa saat toimia omien vahvuuksiesi mukaan ja opetella uusia taitoja. Työt jakaantuvat tasaisesti koko speksivuodelle, mutta esitysviikko ja sitä edeltävä kuukausi ovat kiireisintä aikaa. Eniten tuottajia työllistää speksiläisten iloksi järjestettävät tapahtumat.

Tuottajat ovat siis speksissä mukana ensimmäisinä ja viimeisinä. Tuottajien ensimmäisiä tehtäviä on järjestää työryhmän rekrytointi heti alkusyksystä, sitten hankkia sponsorit ja laatia budjetti. Keväällä on aika markkinoinnin ja lipunmyynnin, bileitä ja speksihuumaa unohtamatta. Kun esitykset ovat ohi, pitää tuottajien varata seuraavan kevään esityspaikka.

 

Teksti Elina Manninen & Eveliina Rossinen, vastaavat tuottajat 2018 & Netta Metsäaho, vastaava tuottaja 2015

Mainokset