Vuoden 2017 tiimit ja tiimivastaavat esittäytyvät

Mitä kaikkea speksissä voi tehdä? Tiimivastaavat kertovat itsestään ja omista tiimeistään, jotta et epätietoisuuden vuoksi vain jätä hakematta mukaan opiskeluaikasi huikeimpaan spektaakkeliin!

quality-goods

NÄYTTELEMINEN

Tunnetko paloa näyttämölle? Speksinäyttelijäksi hakeminen ei edellytä aiempaa kokemusta näyttelemisestä tai esiintymisestä. Näyttelijät valitaan rooliin sopivuuden perusteella, ei paremmuusjärjestyksessä. Tule siis levollisin mielin ja omana itsenäsi improihin ja varsinaisiin valintoihin. Teen parhaani, jotta valinnat olisivat kaikille semirento kokemus. Mistään Idolskarsinnasta ei siis ole kyse! Speksinäyttelijältä odotetaan sitoutumista harjoittelemiseen, sekä hyvää asennetta. Nähdään! Ilolla odotan, että saan nähdä teidät tositoimissa! PS. Olen Juulia, 3. vuosikurssin luokanopettaja sekä teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK).

Juulia Kivi

ohjaaja 2017

juulia.kivi(at)helsinki.fi


TANSSI

Jasmiina tanssivastaava täällä! Tanssiperhe muodostuu 6-8 tanssijasta, jotka koreografioivat ja treenaavat speksivuoden aikana yhdessä n. 10 koreografiaa. Tanssitiimissä treenitahti on tiivis, mutta takaa varman speksihuuman. Speksi on tanssijan parasta aikaa. Koreografioimalla pääset toteuttamaan luovuuttasi mitä parhaimmassa seurassa. Monipuoliset ja useasta eri lajista koostetut koreografiat takaavat sen, että opit uutta ja ylität itsesi vielä niin monesti ettet osaa unelmoidakaan. Tiimivastaavana huolehdin siitä, että käytännön hommat sujuu kuin vettä vaan, eikä tiimiläisten tarvitse muuta tehdä, kun ilmestyä paikalle treeneihin (ja muihin monituisiin yhteisiin hengailuihin speksivuoden aikana ja taatusti sen jälkeen 🙂 ). Mulle on tärkeää, että tanssitiimissä tunnelma on pehmeä ja lämmin. Tiimistä jokainen löytää paikan toteuttaa itseään ja nauttia tanssista.  

Jasmiina Korhonen

tanssivastaava 2017

jasmiina.korhonen(at)helsinki.fi


BÄNDI JA LAULU

Speksibändi on täyttä tulta, jalat vie se alta sulta! Bändissä pääset mukaan mielettömän hauskaan ja tiiviiseen porukkaan, kehittämään itseäsi uusien biisien ja sovitusten parissa, sekä opettelemaan improvisaatiota. Ja jos esimerkiksi yöhön asti jatkuvat musisoinnit kiinnostavat, on niitä takuulla luvassa. Bändivastaava Pekka on se mahtava äänekäs hymypoika, jonka kanssa ei kyllä tylsää voi tulla. Otto taas on se rento ja letkeä monitaituri, joka jaksaa takuulla jorata aamuun asti. Lauluvastaava Marja on aina täynnä energiaa, ja hänet voi usein löytää lauleskelemasta mitä kummallisimmista paikoista.

Otto Heinonen

bändivastaava 2017

ottoheinonen94(at)gmail.com                                                        

Pekka Rantakallio

bändivastaava 2017

pekka.rantakallio(at)gmail.com

Marja Suua

lauluvastaava 2017

marja.suua(at)helsinki.fi


PUVUSTUS

Mä oon Minna, puvustuvastaava – mun pieni ja tehokas tiimi loihtii asut speksin tähdille. Koneompelutaitoja enemmän puvustustiimiläiseltä kaivataan kekseliäisyyttä. Työstettävää matskua etsitään kirpputoreilta, kierrätyskeskuksista ja second-hand liikkeistä. Löydetyistä vaatteista hiotaan näyttelijöiden mittoihin ja rooleihin sopivat asut. Tiimin tapaamiset ajoittuvat syyslukukaudella marras/joulukuuhun ja kevätlukukaudella tammi/helmikuuhun. Työt jaetaan tasaisesti tiimiläisten kesken ja aikataulu on vapaa ja joustava. 🙂 Tämän projektin pystyy yhdistämään monenlaiseen aikatauluun!

Minna Hakonen

puvustusvastaava 2017

minna.hakonen(at)helsinki.fi


MASKEERAUS

Maskitiimin tehtävä on yhdessä puvustustiimin kanssa loihtia lavalla vaikuttavista henkilöistä upeita visuaalisia kokonaisuuksia. Maskitiimi huolehtii, että näyttelijöillä on puuterit kuosissa ja tanssijoilla ripset pointissa. Täällä pääset toteuttamaan omia vahvuuksiasi meikkauksen, maskeerauksen ja hiustenlaiton parissa. Aktiivisempi aika maskitiimillä sijoittuu vuodenvaihteen jälkeiseen aikaan ja tiivistyy, mitä lähemmäksi esityksiä päästään ja huipentuu näytösviikkoon maaliskuussa. Tiimi ei kuitenkaan vie samalla tavalla aikaa, kuin esim. näyttelijät.

Salla Mustonen

maskeerausvastaava 2017

sallamaaria.mustonen(at)gmail.com


LAVASTUS

Hei, olen Elina, lavastusvastaava. Tiimiini ovat tervetulleet kaikki lavastamisesta ja speksistä kiinnostuneet innokkaat tekijät! Kaikki taidot on plussaa, mutta mitään ei tarvitse osata etukäteen. Itsekin olen parin vuoden aikana opetellut näitä juttuja tekemään ja vielä on paljon opittavaa. Mietitään, suunnitellaan ja opetellaan yhdessä. Tiimin tehtäviin kuuluu lavasteiden suunnittelu ja rakentaminen sekä rekvisiitan hankkiminen eri kohtauksia varten. Kolutaan kirpputoreja, sukulaisten ullakoita ja iki-ihanaa speksivarastoa. Paljon tehdään ja rakennetaan myös itse. Myöhemmin tarkentuu vielä, minkä verran lavastajat ovat apuna myös harjoituksissa ja esitysten aikana lavasteiden siirtelyssä tms. Aikataulut sovitaan aika joustavasti, joten tämä tiimi ei ole se aikaavievin. Toivon kuitenkin tiimiin sitoutuneita innokkaita tekijöitä, joiden kanssa vietetään mahtava speksivuosi ja luodaan upeat puitteet meidän ihanaakin ihanammalle speksille! ❤

Elina Rantanen

lavastusvastaava 2017

rantanen.elina(at)hotmail.com


TEKNIIKKA

Moikka! Olen Samu ja mun juttu on vetää speksikästä tekniikkatiimiä. Tiimin tarkoituksena on pitää huolta kaiken tapahtumatekniikan sujuvuudesta, eli pidämme huolen, että esiintyjät sekä näkyvät että kuuluvat kaikille. Tiimi käyttää myös luovaa voimaa tuodakseen speksiin joka vuosi jotain uutta ja ihanaa. Tiimi lienee speksin pienin, mutta se on ehdottoman paras ja tärkeä. Tiimin työtaakka painottuu kevään esitysviikkoon eli tiimin jäsenillä on hyvin aikaa osallistua speksin kekkereihin ja vapaa-ajan rientoihin. Tiimiin haetaan ensisijaisesti kokemuksella, mutta se ei ole varsinaisesti edellytys millekään, sillä tekemällä oppii.

Samu Hannukkala

tekninen tuottaja 2017

markus.hannukkala(at)helsinki.fi


GRAAFINEN TIIMI

Graffahommat sopivat erinomaisesti vallanhimoisille taiteilijoille, sillä graafisen tiimin vastuualue on laaja, siihen kuuluu koko speksin visuaalinen ilme julisteista hahmokuviin ja haalarimerkeistä nettisivuihin sekä käsiohjelmien taittoon. Graafikolta toivottuja ominaisuuksia ovat oma visio ja etenkin halu luoda hienoja asioita yhdessä. Graafisten ohjelmien auttava osaaminen on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Hommaa totetutetaan tiimin mielihalujen mukaan joko itsenäisesti tai yhdessä vastualueittain ja aikataulujen mukaan. Työ alkaa syksyllä yleisen graafisen ilmeen suunnittelun merkeissä. Suurin työsarka sijoittuu vuodenvaihteen molemmin puolin.

Johanna Reinikainen

graafisen tiimin vastaava 2017

johanna.t.reinikainen(at)helsinki.fi


TUOTANTO

Vastaava tuottaja on se henkilö, joka pyytää (tai oikeastaan käskee) tiimivastaavia kirjoittamaan esittelyt itsestään ja tiimeistään, ja armeliaasti antaa hieman lisäaikaa, jos homma on päässyt unohtumaan. Tuotantotiimi hoitaakin kaikenlaista taustatyöskentelyä aikataulujen laatimisesta, työryhmän rekrytoinnista, tilojen varaamisesta ja sponsorien hankinnasta markkinointiin, lipunmyyntiin ja tapahtumien järjestämiseen. Mukaan mahtuu vielä kaikenlaisia muita juoksevia asioita, joilla varmistetaan se, että Käyttiksen speksi pääsee valloittamaan Teatteri Forumin näyttämön ensi maaliskuussa! Tuotanto sopiikin sellaisille speksinnälkäisille, jotka ovat kiinnostuneita tarkasta työskentelystä, mutta eivät välttämättä tahdo paistatella parrasvaloissa. Vaikka tuottajan työ saattaa välillä jäädä huomaamatta, on sen merkitys siitä huolimatta kiistaton! ❤

Jasmine Gustafsson

vastaava tuottaja 2017

jasmine.gustafsson(at)gmail.com

tuotanto.kayttiksenspeksi(at)gmail.com


 

Jos et vielä ole hakenut mukaan, voit täyttää lomakkeen netissä!

Käyttiksen speksin löydät myös Facebookista!

Samasta paikasta löydät myös rekrytoinnin tapahtuman!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s