Hae vuoden 2017 speksiin!

Työryhmän rekrytointi vuoden 2017 Käyttiksen speksiin on alkanut! Lähde mukaan opiskeluaikasi hauskimpaan, innostavimpaan ja opettavaisimpaan projektiin!

Speksi on opiskelijateatteria parhaimmillaan, se on näyttelemistä, tanssia, laulua, soittamista, improvisaatiota, hikeä ja heittäytymistä. Speksi on ennen kaikkea räiskyvä musikaali, joka ottaa yleisön osaksi näytelmää. Kun katsoja huutaa ”omstart”, kohtaus improvisoidaan uudestaan. Yksikään esitys ei ole täysin samanlainen kuin toinen.

Käyttiksen speksi nousee näyttämölle seuraavan kerran maaliskuussa 2017. Tekemistä löytyy niin parrasvaloista kuin kulisseistakin. Haemme näyttelijöitä, tanssijoita, taustalaulajia, bändiläisiä, maskeeraajia, puvustajia, lavastajia, graafisia osaajia sekä valo- ja äänisuunnittelijoita. Tuo osaamisesi Käyttiksen speksiin 2017!

SPEKSI-INFOT

Speksi-infoissa konkarispeksaajat kertovat, millaista produktion tekeminen on ja miksi kannattaa lähteä mukaan. Infot ovat sisällöiltään jokseenkin samanlaisia eli riittää, jos pääset paikalle toiseen.

Infot pidetään Conddoorissa, Minervan pohjakerroksessa, Siltavuorenpenger 5 A:ssa seuraavina ajankohtina:

Maanantai 19.9. klo 16.00

Torstai 22.9. klo 10.00

Jos et pääse infoihin, voit ilmoittaa kiinnostuksesi nettilomakkeella tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla tuotanto.kayttiksenspeksi@gmail.com. Lisätietoja speksin eri tiimeistä löydät Käyttiksen speksin nettisivuilta!

Rekrytointilomakkeen voit täyttää 2.10. asti. Näyttelijöiden, tanssijoiden, laulajien ja bändin valintatilaisuudet järjestetään viikoilla 41-42 ja valinnat tehdään sunnuntaihin 23.10. mennessä. Lisätietoja edellä mainituista valinnoista luvassa lähiaikoina!

Tapahtuman löydät myös Facebookista!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s